Balansborrel bij Fit20

Hoe je in slechts 20 minuten trainen per week fit wordt of blijft? Dat vertelde OCG-lid David Kuperus ons afgelopen dinsdag tijdens het bedrijfsbezoek aan Fit20. Fit20 belooft een persoonlijk begeleidt trainingsprogramma, waarbij je in 20 minuten al je spiergroepen traint. Heel intensief, maar wel zonder te zweten. Dus het kan gewoon na je werk, in je pak of spijkerbroek.

Bij zo’n fitte organisatie paste natuurlijk een gezonde borrel. Daarom begonnen we het bezoek met een biologisch sapje. Om vervolgens de trainingsstudio in te gaan. Nadat David vertelde over het concept Fit20, mochten we ook zelf aan de slag. Dat leverde trillende en verzuurde spieren op, maar ook veel interesse in het concept, want er werden meerdere verzoeken tot ‘proeflessen’ ingevuld.

Na het trainen werden we beloond met wat drankjes naar keuze en lekkere hapjes. En nee, die waren lang niet allemaal gezond. Maar ach, als het maar in balans is he. Na dat gezonde drankje en het trainen, moest een wijntje of warme chocolademelk best kunnen! Het was een sportieve, leuke en leerzame bijeenkomst. Bedankt voor je gastvrijheid David!

img_1816 img_1817 img_1821 img_1825img_1827 img_1826 img_2548

nl_NLDutch
nl_NLDutch