Bestuur OCG

Het bestuur van de OCG streeft er naar om, namens de leden, een fijne club te realiseren, waar ondernemers op een prettige en informele manier kunnen netwerken. Hieronder stellen de bestuursleden zich aan je voor.

BERT VAN DIJK – VOORZITTER
‘Ik ben Bert van Dijk. Vijftien jaar geleden ben ik begonnen met BéVéDé Automatisering, dat inmiddels uitgegroeid is tot een bedrijf met acht mensen in dienst. We doen alles op het gebied van Kantoorautomatisering en telefonie. Ik ben sinds 2004 lid van de OCG en zit sinds 2010 in het bestuur, waarvan de laatste jaren als penningmeester. Voor alle financiële vragen, kun je bij mij terecht.’

JAAP HUISMAN – SECRETARIS
Mijn naam is Jaap Huisman ik ben 24 jaar en ben woonachtig in Zwolle, ik ben afgelopen jaar afgestudeerd aan bedrijfskunde Management, Economie en Recht. . Op dit moment heb ik al 8 jaar ervaring als programmeur en werk ik met de volgende systemen: Magento, Drupal, Opencart, Joomla WordPress, Woocommerce. In de afgelopen jaren ben ik me meer gaan concentreren op het systeem Magento. Ik noem mijzelf geen doorsnee programmeur aangezien ik ook kennis heb van het gehele reilen en zeilen wat komt kijken bij een webshop of website vanuit een bedrijfskundig perspectief.

JAN VAN DE WEERDHOF – ALGEMEEN BESTUURSLID
‘Mijn naam is jan van de weerdhof. Ik ben trotse eigenaar van VIA Coaching & Training. Ik begeleid in opdracht van organisaties kandidaten actief richting “nieuw perspectief”. Ook voer ik projecten uit gericht op arbeidsmarkttoeleiding voor diverse arbeidsmarktpartijen en fungeer ik als netwerker voor partijen. Dat laatste ervaar ik als erg belangrijk. Door mensen te verbinden worden ze geïnspireerd en bewogen. En laat dat nu iets zijn wat het OCG ook kan bieden als platform. Daaraan wil ik graag mijn steentje bijdragen.

MIRELLA ZWANENBURG – ALGEMEEN BESTUURSLID
Mirella Zwanenburg is zelfstandig grafisch vormgever bij Zwanenburg Media. Ze ontwerpt bijvoorbeeld flyers, brochures, educatie materiaal, visitekaartjes en banners. Daarnaast staat ze ook wel bekend onder haar andere bedrijfsnaam de Boekendame, waarbij ze schrijvers, bedrijven en verenigingen helpt bij het vormgeven, drukken en uitgeven van boeken. Mirella is bij het bestuur gekomen, omdat ze wil dat er meer verbindingen worden gelegd binnen de leden en hier graag een rol in wil spelen. Ook wil ze zich graag bezig houden met de communicatie en ze zit samen met Jan en Dian in de activiteitencommissie.

DIAN HEEREMA – ALGEMEEN BESTUURSLID
Dian Heerema is zangeres en gedragswetenschapper. Als zangeres zingt ze in meerdere formaties op feesten en partijen en andere aangelegenheden. Verder combineert zij haar zangvaardigheden en kennis door vocal coaching te geven en trainingen te verzorgen in het bedrijfsleven op het gebied van stemgebruik (voiceofimpact.nl). Daarnaast heeft ze drie koren waar ze als dirigent optreedt. In het bestuur wil Dian graag bijdragen aan een grotere opkomst tijdens de activiteiten. Hierbij wil ze graag dat er meer onderlinge uitwisseling van kennis en expertise komt, met als doel dat we als leden elkaar ondersteunen waar nodig. Ook hoopt Dian zich in te zetten bij het werven van nieuwe leden.

nl_NLDutch
nl_NLDutch