Kookstudio

Zo vlak voor de zomerperiode stond alweer een OCG bijeenkomst op de planning en dit keer een heel culinair evenement. We hebben met z’n allen een Italiaans 3-gangenmenu gemaakt die we na afloop lekker op mochten eten. Deze workshop werd gegeven door Marlies Haitjema van Kookt vol Liefde en werd gehouden in basisschool De Paperclip…. Lees meer »

Personal Branding

Naast dat de OCG bijeenkomsten altijd heel gezellig zijn, viel er deze keer ook echt wat te leren. VIA Coaching & Training en Your Total Lifestyle namen ons mee in de wereld van Personal Branding. Wat straal je uit als je binnen komt? Hoeveel weet je al van iemand voor je hem of haar gesproken hebt?… Lees meer »

Nieuwe bestuursleden

Sinds de Algemene Leden Vergadering van 22 maart 2018 mogen we twee nieuwe bestuursleden verwelkomen: Mirella Zwanenburg en Dian Heerema.   Mirella Zwanenburg is zelfstandig grafisch vormgever bij Zwanenburg Media. Ze ontwerpt bijvoorbeeld flyers, brochures, educatie materiaal, visitekaartjes en banners. Daarnaast staat ze ook wel bekend onder haar andere bedrijfsnaam de Boekendame, waarbij ze schrijvers,… Lees meer »

BIJ DE BRANDWEER

Donderdag 22 maart 2018 waren we te gast bij de Brandweer in Zwolle. Na een uitgebreide presentatie van de Brandweer over brandveiligheid kregen we een leuke en informatieve rondleiding. Tijdens deze rondleiding werd onder andere een indrukwekkende “vlam in de pan” demonstratie gegeven. Na de rondleiding was het tijd voor de Algemene Leden Vergadering. Hier zijn… Lees meer »

NIeuwjaarsborrel OCG was een blik op het verleden en onze toekomst!

Onze nieuwjaarsborrel op 13 januari 2017 was er eentje van het verleden en het heden. Op een prachtige locatie in hartje centrum, het Stedelijk Museum Zwolle, hebben de OCG leden met elkaar geproost op een mooi 2017.  En na een woord van onze voorzitter kreeg ieder OCG lid de kans het culturele erfgoed van Zwolle eens… Lees meer »

Nieuwjaarsborrel

Op vrijdag 13 januari 2017 heffen wij het glas met elkaar op een gelukkig nieuwjaar. Graag nodigen we je uit voor onze gezellige nieuwjaarsbijeenkomst. Als locatie hebben we dit jaar gekozen voor het Stedelijk Museum, gelegen in hartje Zwolle. We zijn hier vanaf 17:30 uur van harte welkom. Binnen dit museum beleef je het culturele erfgoed… Lees meer »

Zo sfeervol was de X-mas Eat & Meet!

Op 8 december was het ineens al een beetje Kerstmis. Althans, voor de OCG-leden die op de X-mas Eat & Meet waren. Bij binnenkomst in Hotel Fidder stond de kerstboom klaar en kwamen de geuren van glühwein en warme chocolademelk ons tegemoet. Na het handen schudden en het nuttigen van zo’n heerlijk drankje, namen we plaats rondom… Lees meer »

Balansborrel bij Fit20

Hoe je in slechts 20 minuten trainen per week fit wordt of blijft? Dat vertelde OCG-lid David Kuperus ons afgelopen dinsdag tijdens het bedrijfsbezoek aan Fit20. Fit20 belooft een persoonlijk begeleidt trainingsprogramma, waarbij je in 20 minuten al je spiergroepen traint. Heel intensief, maar wel zonder te zweten. Dus het kan gewoon na je werk,… Lees meer »

Eat & Meet Moorddiner

Denk je gewoon gezellig te gaan eten, beland je ineens midden in een crime scene en moet je met elkaar gaan puzzelen op zoek naar het slachtoffer, de dader, het moordwapen en de locatie. De Eat & Meet van gisteravond was er een om niet zo snel te vergeten. Al was het alleen al vanwege de… Lees meer »

Bij het Provinciehuis

Op provinciaal niveau met elkaar in debat zijn? Dat kon op dinsdag 20 september 2016. Een goede opkomst, uitdagend programma en ter afsluiting een heerlijk buffet waren de ingrediënten van deze bijeenkomst. Na een korte toelichting konden de leden deelnemen aan een verkort democratiespel over het regionale vervoersbeleid binnen de provincie. Verdeeld over een aantal politieke… Lees meer »

nl_NLDutch
nl_NLDutch