Vacature: Word bestuurslid bij de OCG

Wil jij een bijdrage leveren aan een sterke Ondernemers Contact Groep (OCG)? Meld je dan nu aan als bestuurslid. Tijdens de Algemene Ledenvergadering van de OCG op 9 maart kan minimaal 1 nieuw bestuurslid verkozen en benoemd worden. Als bestuurslid denk je mee over evenementen, maar ook over hoe we onze leden meer kunnen betrekken… Lees meer »

NIeuwjaarsborrel OCG was een blik op het verleden en onze toekomst!

Onze nieuwjaarsborrel op 13 januari 2017 was er eentje van het verleden en het heden. Op een prachtige locatie in hartje centrum, het Stedelijk Museum Zwolle, hebben de OCG leden met elkaar geproost op een mooi 2017.  En na een woord van onze voorzitter kreeg ieder OCG lid de kans het culturele erfgoed van Zwolle eens… Lees meer »

Nieuwjaarsborrel

Op vrijdag 13 januari 2017 heffen wij het glas met elkaar op een gelukkig nieuwjaar. Graag nodigen we je uit voor onze gezellige nieuwjaarsbijeenkomst. Als locatie hebben we dit jaar gekozen voor het Stedelijk Museum, gelegen in hartje Zwolle. We zijn hier vanaf 17:30 uur van harte welkom. Binnen dit museum beleef je het culturele erfgoed… Lees meer »

Zo sfeervol was de X-mas Eat & Meet!

Op 8 december was het ineens al een beetje Kerstmis. Althans, voor de OCG-leden die op de X-mas Eat & Meet waren. Bij binnenkomst in Hotel Fidder stond de kerstboom klaar en kwamen de geuren van glühwein en warme chocolademelk ons tegemoet. Na het handen schudden en het nuttigen van zo’n heerlijk drankje, namen we plaats rondom… Lees meer »

Balansborrel bij Fit20

Hoe je in slechts 20 minuten trainen per week fit wordt of blijft? Dat vertelde OCG-lid David Kuperus ons afgelopen dinsdag tijdens het bedrijfsbezoek aan Fit20. Fit20 belooft een persoonlijk begeleidt trainingsprogramma, waarbij je in 20 minuten al je spiergroepen traint. Heel intensief, maar wel zonder te zweten. Dus het kan gewoon na je werk,… Lees meer »

Eat & Meet Moorddiner

Denk je gewoon gezellig te gaan eten, beland je ineens midden in een crime scene en moet je met elkaar gaan puzzelen op zoek naar het slachtoffer, de dader, het moordwapen en de locatie. De Eat & Meet van gisteravond was er een om niet zo snel te vergeten. Al was het alleen al vanwege de… Lees meer »

Bij het Provinciehuis

Op provinciaal niveau met elkaar in debat zijn? Dat kon op dinsdag 20 september 2016. Een goede opkomst, uitdagend programma en ter afsluiting een heerlijk buffet waren de ingrediënten van deze bijeenkomst. Na een korte toelichting konden de leden deelnemen aan een verkort democratiespel over het regionale vervoersbeleid binnen de provincie. Verdeeld over een aantal politieke… Lees meer »

Dinsdag 20 september: Prinsjesdag 2.0 in het provinciehuis

Uitnodiging Dinsdag 20 september Prinsjesdag 2.0 in het provinciehuis Op onze website www.ocgweb.nl staat het al aangekondigd: op 20 september 2016 staat de OCG-netwerkbijeenkomst in het teken van Prinsjesdag. Ditmaal verzorgt de provincie Overijssel vanaf 15:30 uur een interessante namiddag en avond.  Wat kunnen we verwachten? Veel inspiratie, politiek spel in de statenzaal, hoogtepunten van… Lees meer »

ZomerBBQ Hofvlietvilla 24 juni 2016

Een rondje door de Zwolse grachten, met prosecco aan boord. Heerlijk eten van de barbecue en  weergoden die de Ondernemers Contact Groep goed gezind zijn. Voeg daarbij een gezellige groep ondernemers en een topevenement is gegarandeerd. Tijdens de ZomerBBQ van de OCG op vrijdag 24 juni kwamen al deze elementen bij elkaar. In de boot… Lees meer »

Eat & Meet De Handschoen 21 april 2016

Na een zonnige ontvangst op het terras van De Handschoen in Zwolle-Zuid, nam OCG-lid Vlada  Lisinenko een kleine veertig leden en introduces mee naar hun kindertijd. Ze gaf een andere draai aan netwerken, door elkaar niet te bevragen over het werk, maar over ons karakter en dromen als kind. Zo hebben we elkaar deze Eat &… Lees meer »