ALV en bedrijfsbezoek Abbott Laboratories

Bedrijfsbezoek Abbott Laboratories

Algemene Leden Vergadering

Donderdag 7 maart mogen we een kijkje nemen bij Abott Laboratories in Zwolle. Een unieke gelegenheid om meer te zien en te beleven wat Abbott nu eigenlijk doet. Naast de bedrijfspresentatie en rondleiding door de fabriek houden we ook de Algemene Ledenvergadering bij Abbott. De inloop is vanaf 13.45 uur en om 14.00 uur start het programma, wat duurt tot circa 18.00 uur.

Over Abbott Laboratories
Abbott Laboratories ontwikkelt, produceeert en levert zuigelingen-, sonde-, en drinkvoedingen aan haar afnemers. De consumenten van de geproduceerde voedingen zijn (premature) zuigelingen, kinderen, patiënten en ouderen.

Veiligheidsschoenen en overall
Dit zijn kwetsbare groepen en daarom dient de productie van Abbott Laboratories aan strikte GMP-regels (Good Manufacturing Practices) te voldoen. In de productie hanteren zij speciale regels om de fabriek hygiënisch, netjes en veilig te houden. Eén van die regels is het dragen van fabriekskleding. Iedereen die de fabriek in gaat, wordt gekleed in een door Abbott Laboratories verstrekte wegwerpoverall en veiligheidsschoenen.

Eigen kleding en sieraden
Het dragen van horloges en sieraden (armbanden, ringen, kettingen, oorbellen en andere zichtbare piercings) is niet toegestaan. Abbott zorgt ervoor dat deze samen met je tas afgesloten achtergelaten kunnen worden. Abbott wil graag dat je een broek en geen jurk of rok draagt (lees; volledige beenbedekking), met het oog op de aan te trekken wegwerpoverall.

Enkele regels
Op de bedrijfsterreinen en in de gebouwen van Abbott Zwolle mag niet gerookt worden. Het maken van foto’s in de fabriek is niet toegestaan. Bij aankomst bij Abbott Laboratories zul je bij de receptie een bezoekerspas ontvangen. Hier dien je je te identificeren middels een rijbewijs, paspoort of identiteitsbewijs.

Kosten
Voor leden zijn aan dit evenement geen kosten verbonden. Wil je als introducé een keer komen? Dan betaal je 15 euro voor dit evenement. Word je dezelfde dag nog lid van OCG Zwolle, dan komen deze kosten te vervallen.

Locatie
Abbott Laboratories
Rieteweg 21
8041 AJ Zwolle

Aanmelden
Ben je lid? Dan meld je je hieronder aan én stuur een e-mail naar info@ocgweb.nl met daarin welke kledingmaat (L/XL/XXL) en schoenmaat je hebt. Doe dit vóór 28 februari, want anders kun je helaas geen toegang krijgen tot Abbott Laboratories.

Boeken

Alleen ingelogde leden kunnen boekingen plaatsen. Lid worden? Klik hier