Kookstudio


De volgende OCG bijeenkomst staat alweer op de planning en dit keer een heel culinair evenement. We gaan met z’n allen een Italiaans 3-gangenmenu maken die we na afloop lekker op mogen eten. Deze workshop wordt gegeven door Robert Tessemaker van Kookworkshop Zwolle.

Programma
De inloop is vanaf 17.30 uur, kom alsjeblieft niet eerder, want dan is er nog een andere workshop. Om 17.45 uur starten we met de workshop, zorg dus dat je er echt tussen 17.30 en 17.45 uur bent. De workshop duurt ongeveer 3 uur inclusief het nuttigen van de Italiaanse maaltijd.

Kosten
Voor leden zijn alle gerechten en drankjes inbegrepen. Wil je als introducee een keer komen proeven van OCG? Dan betaal je 25 euro. Word je dezelfde avond nog lid, dan komen deze kosten te vervallen.

Vol = vol
Kookworkshop Zwolle geeft de kookworkshops in basisschool De Paperclip. Hier hebben ze een prachtige keuken waarin ze 30 personen kwijt kunnen. Om deze reden kunnen aan dit OCG evenement niet meer dan 30 personen deelnemen. Geef je snel op om zeker te zijn van een plekje! De inschrijving sluit 31 mei, hierna is opgeven niet meer mogelijk.

Locatie

Basisschool De Paperclip
Oude Wetering 82,
8044 PA Zwolle