Nieuwe bestuursleden

Sinds de Algemene Leden Vergadering van 22 maart 2018 mogen we twee nieuwe bestuursleden verwelkomen: Mirella Zwanenburg en Dian Heerema.

 

Mirella Zwanenburg is zelfstandig grafisch vormgever bij Zwanenburg Media. Ze ontwerpt bijvoorbeeld flyers, brochures, educatie materiaal, visitekaartjes en banners. Daarnaast staat ze ook wel bekend onder haar andere bedrijfsnaam de Boekendame, waarbij ze schrijvers, bedrijven en verenigingen helpt bij het vormgeven, drukken en uitgeven van boeken.

Mirella is bij het bestuur gekomen, omdat ze wil dat er meer verbindingen worden gelegd binnen de leden en hier graag een rol in wil spelen. Ook wil ze zich graag bezig houden met de communicatie en ze zit samen met Jan en Dian in de activiteitencommissie.

 

Dian Heerema is zangeres en gedragswetenschapper. Als zangeres zingt ze in meerdere formaties op feesten en partijen en andere aangelegenheden. Verder combineert zij haar zangvaardigheden en kennis door vocal coaching te geven en trainingen te verzorgen in het bedrijfsleven op het gebied van stemgebruik (voiceofimpact.nl). Daarnaast heeft ze drie koren waar ze als dirigent optreedt.

In het bestuur wil Dian graag bijdragen aan een grotere opkomst tijdens de activiteiten. Hierbij wil ze graag dat er meer onderlinge uitwisseling van kennis en expertise komt, met als doel dat we als leden elkaar ondersteunen waar nodig. Ook hoopt Dian zich in te zetten bij het werven van nieuwe leden.

 

Dian Heerema en Mirella Zwanenburg tijdens de ALV op 22 maart 2018

nl_NLDutch
nl_NLDutch