Lidmaatschap

We vinden het hartstikke leuk als je onze club komt versterken en lid wordt van de OCG! Zo profiteer je van ons netwerk en kun je gratis deelnemen aan al onze activiteiten.

 Wat kost dat?

Een lidmaatschap kost 120 euro per kalenderjaar. Meld je je halverwege het jaar aan? Dan betaal je je contributie naar rato. Wat je voor dit bedrag krijgt? Een heleboel contacten, gezelligheid, kennis en ongeveer eens per maand een leuke bijeenkomst.

Lid worden

Lid worden van de OCG is eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen, is je aanmelden via de button rechtsboven in het scherm. De rest gaat dan vanzelf. Een keer komen proef draaien voordat je definitief lid wordt kan ook. Meld je dan aan als introducee door ons een mail te sturen.  Vermeld daarin je naam en naar welke bijeenkomst je graag wilt komen. We vragen hiervoor wel een klein bedrag, namelijk 15 euro. Dit bedrag brengen we in mindering op je lidmaatschap, als je na de bijeenkomst besluit om lid te worden.

Opzeggen lidmaatschap

We vinden het jammer als je onze club verlaat. Mocht je toch echt op willen zeggen, doe dit dan voor 1 december van het lopende kalenderjaar via info@ocgweb.nl .

nl_NLDutch
nl_NLDutch